FGM/Allcem Core

Despre produs

FGM

Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Beneficii

Indicat pentru realizarea nucleelor, cimentarea pivoților și a coroanelor.

Polimerizare chimică în mediile în care lumina nu ajunge și fotopolimerizare pentru a facilita formarea nucleului.

Posibilitatea stabilirii unui diagnostic radiografic.

Produsul este aplicat în mod uniform în interiorul canalului radicular, prin dozarea amestecului manual și introducerea cu frezele Lentulo.

Rezistență ridicată la îndoire și compresie.

Aderență excelentă la dentină, smalț, blocuri CAD/CAM, ceramică, porțelan, rășină și metal.

Recomandări

Cimentarea definitivă a:

  • Dispozitivelor intraradiculare (fibră de sticlă, carbon sau cuarț și metal).
  • Coroane protetice (ceramică, rășină obținută în laborator, metal sau metalo-ceramică).
  • Restaurări indirecte (inlay-uri, onlay-uri, overlay-uri).

 

Formarea nucleului

Prezentare

Seringă 6 gr, 8 tipsuri

Culori disponibile la alegere A2 sau A3 

Comandă acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Caz clinic

Pas cu pas

.01

Cu câmpul operator lipsit de umiditate (în izolare relativă sau absolută), începe pregătirea canalului pe lungimea determinată anterior prin protocolul Whitepost (FGM).

.02

Aplicarea acidului fosforic și a adezivului dentar în canal trebuie să urmeze protocolul produselor folosite, conform procedurii adezivului.

.03

Folosind duza de amestecare automată cu aplicator intracanal, aplică cimentul în canal și poziționează stâlpul. Cimentul care este în plus poate fi folosit pentru a forma miezul și adăugat material suplimentar în jurul stâlpului. Timpul de lucru este de aproximativ 1 minut și 30 de secunde, iar timpul de fotopolimerizare este de 40 de secunde pentru fiecare pas.

.04

Odată ce stâlpii sunt cimentați și miezul s-a acumulat în formatul lui brut, așteaptă timpul necesar pentru întărirea chimică (6 până la 7 minute, intracanal) și efectuează îmbrăcarea dinților.

.05

Cimentarea coroanelor finale se poate face și cu Allcem Core, folosind același protocol de adeziv (gravare acidă și aplicare adeziv).

Tu și pacienții tăi meritați ce e mai bun
Alte produse
Vittra APS unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric care imită nuanța dintelui, asemenea efectului de cameleon. Potrivit pentru restaurări directe la nivelul dinților anteriori și posteriori.

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă. Potrivit pentru obturarea cavităților de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală.

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă cu aplicare directă și îndepărtare ușoară. Este indicată în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Cumpără acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.