FGM/Produse

Produse disponibile

Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Vittra APS unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric care imită nuanța dintelui, asemenea efectului de cameleon. Potrivit pentru restaurări directe la nivelul dinților anteriori și posteriori.

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă. Potrivit pentru obturarea cavităților de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală.

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă cu aplicare directă și îndepărtare ușoară. Este indicată în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută.

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Vrei să vorbim?

Lasă-ne detaliile tale și un reprezentant FGM din România te va contacta în cel mai scurt timp.

Află mai multe

Resurse suplimentare

Sursa ta de inspirație și informare zilnică. Aici regăsești diverse materiale și studii clinice despre produsele FGM și nu numai.

.01

Citește articolele de specialitate despre produsele FGM și aplicabilitatea lor.

.02

Descoperă experiența medicilor specialiști de pretutindeni.

.03

Alege să te informezi din surse sigure și de calitate despre ultimele inovații în stomatologie.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.