FGM/Opus Bulk Fill

Despre produs

FGM

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă.

Beneficii

Timpul de lucru în lumină ambientală suficient de lung pentru a efectua restaurarea imediat.

Compozit cu o singură umplere.

Posibilitate de creștere de până la 5 mm.

Compozitul are suficientă transluciditate pentru a permite o bună profunzime de polimerizare și devine mai estetic și mai opac după fotopolimerizare.

Aproximativ 79% materiale de umplutură a masei.

Schimbare minimă a nuanței vizuale înainte și după fotopolimerizare.

Recomandări

Restaurări directe: la nivelul dinților posteriori (permanenți sau de lapte) în trepte de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală

Bază pentru restaurări directe

Repararea defectelor minore ale smalțului

Repararea materialelor temporare din acrilic și compozit

Prezentare

Disponibil în culori VITA A2 și A3 

Seringă 4 gr A2, A3

Comandă acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Caz clinic

Pas cu pas

.01

Pregătește cavitatea și păstrează dintele cât mai departe steril se poate, de preferat cu izolare completă.

.02

Aplicarea acidului fosforic și a adezivului dentar trebuie să respecte protocolul produselor utilizate.

.03

Aplică Opus Bulk Fill APS în cavitate în trepte de 5 mm. Începe să aplici compozitul pe porțiuni mai adânci, întotdeauna condensând pe pereți. Finisează procedura cu sculptura dentară.

.04

Fotopolimerizează timp de 40 de secunde.

.05

Verifică să nu fie contact ocluzal, finisează și lustruiește restaurarea. Pentru finisare, poți folosi discuri de șmirghel Diamond PRO (FGM) sau freze cu granulație fină. Pentru lustruire, îți recomandăm să folosești discuri de pâslă Diamond Flex (FGM) și pasta de lustruit Diamond Excel (FGM).

Tu și pacienții tăi meritați ce e mai bun
Alte produse
Vittra APS unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric care imită nuanța dintelui, asemenea efectului de cameleon. Potrivit pentru restaurări directe la nivelul dinților anteriori și posteriori.

Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă cu aplicare directă și îndepărtare ușoară. Este indicată în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Comandă acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.