FGM Dental Group
Zâmbete strălucitoare care cuceresc lumea

FGM Dental Group este dedicat calității, tehnologiei și dovezilor științifice. Însă, acestea sunt doar un mijloc de a atinge cel mai important obiectiv pe care îl avem, și anume, sănătatea oamenilor care ne folosesc produsele.

Suntem pregătiți pentru provocările viitorului, iar viziunea noastră este de a deveni un lider recunoscut în industria stomatologică.

0 +
Produse
0 +
Țări
0 %
Dedicare

De ce să alegi produsele FGM?

În calitate de medic care profesează în acest domeniu, știm că îți dorești produse fiabile, dar cu prețuri competitive și soluții sigure care să nu le pună sănătatea în pericol pacienților tăi. Produsele stomatologice FGM îndeplinesc cele mai înalte standarde de conformitate și reglementare din industrie și suntem complet transparenți atât cu literatura noastră, cât și cu studiile de caz extinse, astfel încât să poți lua decizii informate. Produsele noastre sunt eficiente și au prețuri accesibile pentru practica obișnuită.

Inovație, calitate, știință, performanță, satisfacție, agilitate… Acestea sunt valorile de bază ale FGM pe care le încorporăm în fiecare produs și decizie luată în cadrul afacerii noastre.

Inovație

FGM Dental Group merge mai departe de obișnuit

Calitate

Produse și servicii de încredere

Bază științifică

Eficacitate și siguranță dovedită a produselor

Performanță

Abilitatea de a obține rezultate remarcabile

Satisfacție

Furnizarea de produse și servicii de înaltă performanță

Tu și pacienții tăi meritați ce e mai bun
Produse
Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Vittra APS unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric care imită nuanța dintelui, asemenea efectului de cameleon. Potrivit pentru restaurări directe la nivelul dinților anteriori și posteriori.

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă. Potrivit pentru obturarea cavităților de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală.

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă cu aplicare directă și îndepărtare ușoară. Este indicată în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută.

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Vrei să vorbim?

Lasă-ne detaliile tale și un reprezentant FGM din România te va contacta în cel mai scurt timp.

Află mai multe

Resurse suplimentare

Sursa ta de inspirație și informare zilnică. Aici regăsești diverse materiale și studii clinice despre produsele FGM și nu numai.

.01

Citește articolele de specialitate despre produsele FGM și aplicabilitatea lor.

.02

Descoperă experiența medicilor specialiști de pretutindeni.

.03

Alege să te informezi din surse sigure și de calitate despre ultimele inovații în stomatologie.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.