FGM/Whiteness Perfect 16% – Kit

Despre produs

FGM

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Beneficii

Acțiunea neuronală a nitratului de potasiu și a fluorurii de sodiu ocluzive. Nitratul de potasiu este un agent eficient pentru tratamentul hiperesteziei dentinare. Acțiunea sa se bazează pe faptul că nivelul ridicat al concentrației de potasiu de la nivel extracelular depolarizează membranele fibrelor nervoase, blocând trecerea stimulului și reducând hipersensibilitatea

Nu se scurge din tavă.

Fiecare seringă de 3 g permite până la 9 aplicări.

  • 10% și 16%: 3 – 4 ore sau utilizare în timpul nopții.
  • 22%: 1 oră.

Recomandări

Albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere

Prezentare

5 seringi cu 3g de gel fiecare
5 vârfuri aplicatoare
2 plăci de vinil de 1mm pentru pregătirea tăvii

1 carcasă cu tavă

Comandă acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Caz clinic

Pas cu pas

.01

Ia nuanța pentru ca medicul dentist și pacientul să aibă un parametru de comparație pentru albire. Luarea nuanței se face folosind un ghid sau o fotografie.

.02

Mulajul: se realizează cu alginat și trebuie să se muleze perfect pe toți dinții care vor fi albiți.

.03

Mulajul este realizat din gips pentru a preveni formarea bulelor. Nu este necesară reliefarea modelului pentru a crea cochilii din gel.

.04

Așează placa de acetat de 1 mm Whiteness Plates for Molds (FGM) în laminatorul termic până când se formează o ușoară îndoire din cauza căldurii. Apoi, trage placa din plastic peste modelul din gips astfel încât aspirația să poată formata termic matrița în model. Scoaterea plăcii trebuie făcută doar după ce aceasta s-a răcit complet.

.05

După îndepărtarea mulajului de pe model, taie-l pentru a acoperi 1 până la 2 mm din marginea gingiei.

.06

Testul mulajului: acesta nu trebuie să comprime țesutul moale și nici să prezinte goluri excesive.

.07

Arată-i pacientului cantitatea de gel care trebuie aplicată pe gutieră. O picătură de gel trebuie pusă în zonele corespunzătoare fețelor vestibulare ale dinților care vor fi albiți. Timp de utilizare: 3 până la 4 ore pe zi pentru concentrații între 10-16% și 1 oră pe zi pentru concentrații de 22%.

.08

Consultațiile regulate ale pacientului ar trebui programate săptămânal până la finalizarea tratamentului. Înregistrează nuanța finală obținută.

Tu și pacienții tăi meritați ce e mai bun
Alte produse
Vittra APS unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric care imită nuanța dintelui, asemenea efectului de cameleon. Potrivit pentru restaurări directe la nivelul dinților anteriori și posteriori.

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă. Potrivit pentru obturarea cavităților de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală.

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă cu aplicare directă și îndepărtare ușoară. Este indicată în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută.

Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Cumpără acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.