FGM/Top Dam

Despre produs

FGM

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă.

Beneficii

Vâscozitate redusă și tixotropie.

Aplicare ușoară, confort excelent.

Mai confortabil.

Recomandări

Este indicat în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută

Prezentare

1 seringă cu 2g
3 vârfuri aplicatoare

Culori disponibile: albastru și verde

Comandă acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Caz clinic

Pas cu pas

.01

Usucă gingia și dinții aferenți zonei pe care vrei să o protejezi. Aplică un strat subțire de produs (max. 1 mm) peste gingie și papilele gingivale, astfel încât să obții o acoperire completă și un câmp de protecție adecvat pentru procedura pe care vrei să o realizezi.

.02

Întărește compozitul prin fotopolimerizare timp de 20 până la 30 de secunde. Recomandăm întărirea la scurt timp după aplicarea compozitului, pentru a preveni o eventuală iritație.

.03

Pentru a îndepărta produsul, e nevoie doar să îl tragi în față. Acesta se va desprinde cu ușurință, în întregime sau în bucăți mari.

Tu și pacienții tăi meritați ce e mai bun
Alte produse
Vittra APS unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric care imită nuanța dintelui, asemenea efectului de cameleon. Potrivit pentru restaurări directe la nivelul dinților anteriori și posteriori.

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă. Potrivit pentru obturarea cavităților de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală.

Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Cumpără acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.