FGM/Vittra APS Unique

Despre produs

FGM

Vittra APS Unique

Compozit universal-cromatic sub-micrometric.

Beneficii

Copiază nuanța substratului dentar în timpul procesului de polimerizare, realizând o imitație perfectă datorită caracteristicilor de imitare cromatică a compozitului.

De la Bleach la D4 cu doar o singură nuanță de compozit! Nu necesită stratificare în majoritatea cazurilor și permite adoptarea unei tehnici progresive simple, fără a utiliza diferite grade de opacitate/transluciditate.

Nu necesită alegerea nuanțelor și, prin urmare, procedurile de restaurare se vor finaliza mai rapid, productivitatea profesionistului va crește și se va reduce stocul de nuanțe ale compozitului.

Pe lângă strălucirea și lustruirea excelentă, oferă niveluri ridicate de rezistență la îndoire și la rupere pentru a rezista la presiunea generată de forțele masticatorii.

(Sistem avansat de polimerizare): Timp de lucru mai îndelungat chiar și sub lumina reflectorului, fotopolimerizare mai eficientă, proprietăți mecanice îmbunătățite, estetică superioară cu transmitere și imitare a nuanțelor facilitate datorită fotoinițiatorilor mai transparenți ai tehnologiei APS (compatibilă cu toate dispozitivele de fotopolimerizare care emit lumină).

Siguranță și sănătate pentru pacient! Studiile au arătat interferența compusului Bisfenol A (BPA) din sistemul endocrin și în ceea ce privește dezvoltarea fetală și a copilului, pe lângă problemele de reproducere. Deși cantitatea de BPA eliberată în salivă de către materialele rășinoase este mult mai mică decât doza limită de siguranță, există o tendință la nivel mondial de a elimina BPA din produsele dentare de restaurare.l.

Capac cu fixare inteligentă: ergonomie și manevrare ușoară. Vârf de dozare pentru doze precise și fără reziduuri, în plus față de siguranța biologică: previne plasarea spatulei în interiorul tubului, reducând riscul de contaminare încrucișată.

Recomandări

Dinți permanenți și de lapte

Restaurări directe: La nivelul dinților anteriori și posteriori (clasele I, II, III, IV, V și VI)

 

*Important: cavități de clasa I, II, V și VI: în cazul închiderii culorii, acoperiți zona cu un compozit dentinar sau cu opacifianți (în funcție de alegerea profesionistă) și continuați cu restaurarea prin tehnica progresivă cu Vittra APS Unique. Cavitățile de clasa III și IV (fără un perete posterior care să susțină nuanța): realizați un strat care va servi ca fundal pentru restaurare și finisați restul volumului cu Vittra APS Unique în mod progresiv.

Prezentare

Seringă 4 gr

Comandă acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Dr. Rodrigo Reis

Vittra APS Unique

În acest videoclip, dr. Rodrigo Reis explică de ce Vittra APS Unique, compozitul cromatic universal de la FGM îți va simplifica rutina clinică.

Tu și pacienții tăi meritați ce e mai bun
Alte produse
Allcem Core

Ciment pe bază de rășină cu polimerizare dublă pentru realizarea nucleelor și cimentarea adezivă a dispozitivelor intraradiculare și a coroanelor protetice.

Opus Bulk Fill

Compozit fotopolimerizabil cu tensiune de contracție redusă. Potrivit pentru obturarea cavităților de până la 5 mm, inclusiv suprafața ocluzală.

Top Dam Blue/Green

Barieră gingivală fotopolimerizabilă cu aplicare directă și îndepărtare ușoară. Este indicată în timpul procedurii de albire dentară cu peroxid de hidrogen 35% și ca adjuvant în izolare absolută.

Whiteness Perfect 16% - Kit

Gel de albire cu peroxid de carbamidă în proporție de 16% recomandat în albirea dinților vitali cu ajutorul tehnicii de albire la domiciliu sub supraveghere.

Cumpără acum

Achiziționează articolele dorite prin accesarea website-ului www.nastimed.ro, iar noi ne vom ocupa să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cele mai bune servicii atât clienților, cât și partenerilor noștri și să continuăm să transformăm zâmbete din întreaga lume.